SPD (Servei Personalitzat de Dosificació)

SPD (Servei personalitzat de la Medicació)

A Farmàcia la Moreneta cuidem la teva salut, per això considerem essencial la importància de l’adherència terapèutica. Per fer-ho, oferim un servei especialitzat i personalitzat de medicació, que s’adapta a les necessitats dels nostres clients, facilitant tant la vida del pacient, com també de la gent del seu voltant.

El nostre equip consta de personal format per poder custodiar i fer el seguiment de la medicació crònica de l’usuari interessat, per tal d’evitar errors de medicació, males praxis, descuits i interaccions medicamentoses. Amb el nostre servei, no només aconseguiràs una millor adherència terapèutica, sinó també un seguiment personalitzat, enfocat a millorar la teva qualitat de vida.

Com funciona el nostre servei personalitzat de medicació?

Et preprarem de forma setmanal un blíster personalitzat de medicació on t’inclouem tota medicació que prens en el teu dia a dia, exceptuant, injeccions, xarops, inhaladors, etc. L’organització és senzilla, separant la medicació per dies (de dilluns a diumenge) i franjes diàries (esmorzar, dinar, berenar i sopar).

Per assegurar la correcta traçabilitat, custodiem la teva medicació a la farmàcia i ens assegurem que tinguis el pla de medicació actualitzat. A més, fem assessorament farmacèutic per tal de poder ajudar-te front qualsevol dubte que sorgeixi, ja sigui abans del SPD com també després (per entendre posologia, com s’ha de prendre, consells farmacèutics, interaccions farmacològiques, etc.).

Aquest servei ho aconsellem a tot tipus de persona amb medicació cròncia que prèn molta medicació diariàment, que té descuits o problemes d’adherència terapèutica o bé persones depents d’una altra (com és el cas de la gent gran).

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols més informació sobre el servei!