Lactància materna

🤱💕 Bona lactància, el bé més preuat per al teu bebè! Aquí tens alguns consells pràctics per a superar el que a vegades pot resultar una experiència complicada 👇

1️⃣ Posicions còmodes: Troba una posició relaxada i còmoda per a tu i el teu nadó durant l’alimentació. Assegura’t que el teu nadó agafi el pit correctament per evitar molèsties.

2️⃣ Horari a la demanda: Alimenta el teu bebè sempre que ho demani. La lactància a la demanda ajuda a mantenir la producció de llet i a crear un fort vincle amb el bebè.

3️⃣ Cuida la teva dieta: Mantén una dieta equilibrada i nutritiva. Hidrata’t bé i evita el consum excessiu d’alcohol i cafeïna.

4️⃣ Suport i informació: Busca suport de professionals de la salut i grups de lactància. La informació i el suport ajuden a superar reptes comuns i a gaudir de la lactància.

5️⃣ Pell amb pell: Fomenta el contacte pell amb pell amb el teu nadó. Aquesta pràctica estimula la lactància i fomenta el llaç emocional.

6️⃣ Paciència i amor: Sigues pacient amb tu mateixa i el teu bebè. La lactància és una habilitat apresa i requereix temps i pràctica.

💫 La lactància materna és una oportunitat única per donar amor i nutrients al teu bebè. Aprofita cada moment màgic d’aquesta experiència increïble! 🌟💖

0 comments on “Lactància materna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *