Atenció Personalitzada

Estem compromeses a proporcionar una atenció farmacèutica personalitzada, adaptada a les necessitats individuals de cada pacient. Amb el nostre equip de professionals sanitaris qualificats i la nostra àmplia experiència, estem aquí per ajudar-vos a millorar la vostra qualitat de vida.

Què és l’Atenció Farmacèutica Personalitzada?

L’Atenció Farmacèutica Personalitzada és un servei integral i individual que ofereix el suport necessari per garantir l’ús segur, efectiu i adequat dels medicaments. Mitjançant una estreta col·laboració amb els pacients, s’ofereix assessorament individualitzat i orientació experta per a cada tipus de situació mèdica.

Què oferim?

  1. Revisió periòdica dels medicaments prescrits:

Realitzem una revisió periòdica de tots els medicaments que preneu per identificar possibles interaccions, no adherència al tractament, efectes secundaris i/o duplicacions. Així, ens assegurem que esteu prenent els medicaments adequats, en les dosis correctes.

  • Assessorament en tractament:

Oferim consells sanitaris i informació detallada sobre el vostre tractament. A més, contestem a les vostres preguntes i us ajudem a entendre com funcionen els medicaments prescrits, així com els possibles efectes secundaris més freqüents i com gestionar-los.

  • Educació en salut:

Proporcionem orientació en matèria de salut i benestar físic i emocional. Us informem sobre mesures preventives, millores en els hàbits de vida saludables i l’ús adequat dels medicaments. També, us oferim consells per millorar l’adherència al tractament.

Per què triar-nos? El nostre equip està format per personal qualificat amb l’experiència necessària en l’àmbit farmacèutic. Valorem cada pacient com a individu únic i ens centrem en les necessitats de cadascú. A més, us garantim confidencialitat de tota informació proporcionada. Estem aquí per escoltar-vos i ajudar-vos en tot moment.